Schilderijen voor kinderen

StudioCéline schildert…

Dit onderdeeltje kent u misschien nog van de website Kleurtjes. Deze kleurtjes zijn gebleven. De vrolijke kinderschilderijen zijn nog steeds beschikbaar.

Er zijn een aantal schilderijen onmiddellijk beschikbaar die bovendien gepersonaliseerd kunnen worden met, bijvoorbeeld, een geboortedatum en/of naam.

Uiteraard kunnen er ook schilderijen op vraag gemaakt worden. Er zijn heel wat verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Op elk schilderij kan ook een naam en/of geboortedatum geschilderd worden.
Informeer bij info@studioceline.be!

NU TE KOOP

GALERIJ

Dit zijn voorbeeldjes van schilderijtjes die ooit al eens werden gemaakt. Je kan een variant bestellen op één van de schilderijtjes, maar natuurlijk blijft elk schilderij uniek. Twee schilderijtjes verschillen steeds van elkaar. Er zijn nog véél meer mogelijkheden, want dit is slechts een greepJE uit het aanbod.
Meer info over mogelijke illustraties, de verschillende formaten en prijzen zijn te bekomen via mail: info@studioceline.be . (Ter info: Het basisformaat van 30x30x4 cm kost 55 euro, formaat 40x40x2 cm kost 65 euro. Een naam en/of geboortedatum bijschilderen kost 5 euro extra.)

terug naar creaties