Mini-canvasjes

foto: Dirk Denys

Mini canvasjes zijn kleine canvasjes van 10 x 10 cm groot. De hoofdzakelijke kleuren zijn vooral wit, zwart, grijs. Ze worden gemaakt met mixed media. Dan kan verf, stift, inkt, papier… zijn. Creativiteit ten top.

De mini-canvasjes zijn op en top StudioCéline.

Ook de onderwerpen en spreuken zijn minder kleurrijk, al is er toch vaak een kleurrijke boodschap (of juist niet?) terug te vinden. Gedachten, wensen, dromen en vervloekingen… alles komt op een mini-canvas terecht.
Vaak leuk als cadeautje, sterkmakertje of glimlach, te schenken… aan iemand die het kan gebruiken of aan iemand die je iets toewenst.

De reeks verandert geregeld. De volledige reeks kan steeds bekeken worden op aanvraag. (Oostende – België). De prijs voor een mini-canvas is 40 euro. Welke canvasjes beschikbaar zijn, kun je vinden op onze Facebookpagina.

Mini-canvasjes kunnen ook op vraag gemaakt worden. Heb je een eigen spreuk, een herinnering, een gedachte die je graag op canvas wil laten zetten, neem dan gerust contact op. Een mini-canvas op vraag kost 45 euro.

 

Er steeds mini-canvasjes te koop. Je kunt ze altijd komen bezichtigen in Oostende (op afspraak). Welke canvasjes beschikbaar zijn, kun je vinden op onze Facebookpagina.

 


Nog enkele voorbeeldjes:

terug naar creaties